Løse håndled

mrtr03-01.jpg

Tegning: Marianne Trouelsen

En af de store fornøjelser ved at være underviser er, at man fra tid til anden bliver præsenteret for studenterarbejder der på den ene eller anden måde hæver sig over det sædvanlige. Og når det gælder grafiske arbejder får man ofte den tanke, at de burde deles, så andre får mulighed for at lade sig inspirere.

Forleden havde Maria Nielsen og jeg en afløsningseksamen, hvor Marianne Trouelsen præsenterede sit arbejde fra et praktikophold i San Francisco. En del af det præsenterede materiale bestod at en række tegninger og skitser som det netop er værd at dele. Mariannes tegninger og skitser er gode fordi de både udstråler sikkerhed og lethed, samtidig med at de vidner om en interesse for at udforske og kommunikere arkitektur og design på vidt forskellige måder, gennem det at tegne.

Jeg vil gerne opfordre mine kolleger til at være opmærksomme på andre eksempler på gode studenterarbejder, og til at dele dem, så vi med tiden kan opbygge en eksempelsamling – som en måde at udøve kaizen – til inspiration og fornøjelse for alle med interesse for de færdigheder der knytter sig til arbejdet med arkitektur og design.

mrtr03-04.jpg

mrtr03-03.jpg

mrtr03-02.jpg

mrtr03-05.jpg

Tegninger: Marianne Trouelsen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: