Rundvisning på Nordkraft og DLG

Tirsdag den 22. august 2006 kl. 17 til ca. 19 inviterer Foreningen for Bygnings- og Landskabskultur i Aalborg til en rundvisning på Nordkraft med orientering om den indholdsmæssige og arkitektoniske vision for stedet. Sammen med det formentlig kommende musikhus og det bevarede Kvægtorv indgår Nordkraft i Aalborgs nye kulturelle kraftcenter, som vil få en afgørende indvirkning på byens fremtidige udvikling.

Bagefter er der en kort rundvisning på DLG-området ved Østre Havn, som Aalborg Havn A/S solgte til A. Enggaard A/S i marts. Visionerne for den nye bebyggelse på området blev dengang malende beskrevet som Aalborgs Manhattan, men salget, dets omstændigheder og visionerne for den nye bebyggelse vakte en del kritisk opmærksomhed i dagspressen, bl.a. fordi bevaringshensyn tilsyneladende ikke ville blive tilgodeset.

Vi mødes ved Nordkrafts østfacade på P-pladsen mellem Nordkraft og Karolinelundsvej. Rundvisningen starter kl. 17 med en kort orientering om planerne for denne del af havnen og den store betydning for byen og landsdelen, som de indebærer.

Foreningen byder på en forfriskning undervejs.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: