Nics A&D-blog

Nics A&D-blog henvender sig til alle på A&D – studerende, ansatte, og enhver der iøvrigt måtte have interesse for, hvad der sker på A&D. Formålet med denne blog er at etablere et forum for udveksling af idéer, synspunkter og viden om arkitektur og design og om A&D.

Blog’en er oprettet af Nicolai Steinø, som også er redaktør. Det er dog ikke meningen at den skal være mit talerør alene. Enhver med tilknytning til A&D er derfor velkommen til at benytte kommentar-funktionen, for at kommentere de forskellige indlæg. Udvalgte kommentarer vil blive til nye indlæg.

Nics A&D-blog vil have skiftende gæsteredaktører. Er du interesseret i at blive gæsteredaktør for en måned, så skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du kort beskriver hvad du gerne vil skrive om.

Denne blog udtrykker ikke officielle A&D-holdninger eller -informationer men er alene et udvekslingsforum. Alle udsagn, holdninger og informationer skal derfor alene tilskrives redaktøren og de enkelte kommentatorer. Læs mere om den redaktionelle linie her.

Advertisements

One comment

  1. Pingback: A&D-studerende finalister i konkurrence om nyt mødested i Bruuns Galleri « Nics A&D-blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: